Inlevermoment kamp

Beste leeuwkens en ouders,

Binnen ongeveer twee weken is het weer zover: ons kamp te Neerglabbeek.
Iedereen kijkt hier natuurlijk zeer hard naar uit.

Bij deze willen we u er dan ook nog even aan doen herinneren dat de veldbedden en slaapzakken binnengebracht kunnen worden op zaterdag 8 juli tussen 10:00h en 18:00h. Gelieve deze ook duidelijk te labelen met de naam en tak van je kind. Indien je op deze datum niet kan, aarzel dan zeker niet om contact op te zoeken met de eenheidsleiding.

Na lang wachten, hebben we ook eindelijk onze levering dassen binnengekregen. Deze kunnen gekocht worden op het inlevermoment (8 juli) of u kan een mail sturen naar [email protected] om een das te reserveren (met vermelding van naam kind), deze zal dan bij het vertrek aan u kind gegeven worden. De betaling kan dan cash (op de dag van vertrek) of via overschrijving. Hoewel er een aanzienelijke hoeveelheid dassen is, raden wij toch aan om er snel bij te zijn. Op = op!!!

Scoutsgroeten en tot op kamp

De leiding