Steun de Leeuwkens

Een zware klap voor scouts Leeuwkens Linden. Inbrekers gingen begin deze week aan de haal met allerlei multimedia, een laptop en 2.000 euro aan cash. “Onze oudste tak had net een succesvolle snoepverkoop en fuif georganiseerd voor hun buitenlands kamp”, zegt leider Dries Leën. “Het lijkt op een gerichte inbraak, want ze wisten perfect waar ze moesten zijn.”
Naar aanleiding van deze inbraak zijn wij een gofundme (GoFundMe) gestart zodat onze oudste tak zonder zorgen hun buitenlands kamp verder kan organiseren. Als je iets materieel zou willen doneren kan je ons altijd via e-mail contacteren. Voel u zeker niet verplicht, maar alle kleine beetjes helpen ons weer vooruit. Hiernaast hebben wij in de nabije toekomst (11 en 12 maart) een pastaslag (https://fb.me/e/2F0attRKS). Iedereen is welkom in onze scoutslokalen (kerkdreef 7, 3210), het zou zeer veel betekenen voor ons moesten we hierbij een grote opkomst kunnen hebben.
Alvast bedankt!
Met vriendelijke scoutsgroeten,
De Leeuwkens