Eenheidsuitstap 4 mei

UPDATE:

Beste leeuwken en ouders

door het voorspelde slechte weer (regen en kans op onweer) zien wij ons genoodzaakt om de eenheidsuitstap naar zee af te lassen. Om toch nog iets samen met de eenheid te doen, hebben wij een alternatief voorzien op de scouts. de scouts zal doorgaan van 14u-18u waarin verschillende activiteiten ter beschikking staan. Bijgevolg zijn ook de 5 euro en lunchpakket, die meegebracht moesten worden, overbodig.

Bedankt voor jullie begrip

De Leiding.
Beste leeuwken en ouders,

Op zaterdag 4 mei doen de leeuwkens weer eens een heuse eenheidsuitstap.
Dit jaar gaan we een dagje naar zee. Alle info vind je hier. Voor bijkomende info kan je altijd contact opnemen met de eenheidsleiding of met de takleider. Vergeet ook zeker niet om in perfect uniform te komen opdat iedereen goed kan zien bij welke scouts jullie horen.

Hopelijk allemaal tot dan!

De (eenheids)leiding