Drankkaarten

Beste leden en ouders,

Aangezien deze maatregelen en de hele situatie belastend is voor zowel de leden als de leiding, is er besloten om het 4-uurtje (beter bekend als chips en drank) terug in te voeren. Wij hebben gemerkt dat leden hier wel naar hebben uitgekeken. Het laat ook een kleine tijdspanne van 15 tot 30 minuten waarin de leden in hun groep van 10 kunnen doen wat ze willen, bijpraten, … Zoals altijd is het niet verplicht om een chipske en/of drankje te nemen.

Indien u dit wel wenst kan u hier een drankkaart bestellen voor uw kind(eren): Bestelformulier Drankkaarten of in de fos-shop menu tab onder drankkaarten.

DISCLAIMER! Binnenkort veranderen alle rekeningsnummers. U zal hier tijdig van op de hoogte worden gebracht. Kijk dus zeker na dat het rekeningnummer dat je gebruikt overeenkomt met deze van de bevestigingsmail of dat je terug kan vinden op de site!

Scoutsgroeten,

De Leeuwkens