Breugelfeest 2016

Beste Leeuwkensvrienden,

Graag nodigen we jullie hierbij uit mee aan tafel te schuiven op ons volgende Breugelfeest. Wij, de 285e FOS Open Scouting Leeuwkens Linden, bieden jullie tegen de billijke prijs van 17 euro een rijk boerenbuffet aan waarvan je drie uur lang naar believen kunt smullen.

Wortel-en preistoemp, patatjes, spek, stoofvlees, kippenbillen, pensen, gehaktballetjes, ribbekes, krieken, appelmoes, ajuin- of erwtensoep, verse rijstpap en chocolademousse…
Het geeft maar een ruw idee van wat er zo allemaal te smikkelen zal zijn.

Maak dus alvast een plaatsje vrij in jullie agenda want op zaterdag 20 februari (van 18 tot 21u) en op zondag 21 februari (van 12 tot 15u) verwelkomen we jullie graag in onze lokalen. Die bevinden zich nog steeds op het vertrouwde adres: Kerkdreef 7, 3210 Linden.
Reserveren kan via [email protected]

Graag tot dan!
Scoutsbroederlijke groet,
Leiding, stam & Eenheidscomité