Aankondigingen aanpassingen URL en rekeningnummers

Beste ouders en leden,

Binnenkort veranderen er enkele praktische zaken op de scouts.

Zo zal de website binnenkort verhuizen naar leeuwkens.be en niet langer leeuwkens.xyz.
Deze verhuis staat gepland voor zaterdag 06/03 in de avond. Normaal zou de site niet onbeschikbaar mogen zijn gedurende die tijd. Indien dit wel het geval is, verzoeken wij u vriendelijk om eerstdaags opnieuw te proberen. Er zal hierover zeker nog gecommuniceerd worden.
Om de overgang zo vlot mogelijk te maken zullen wij een redirect voorzien van leeuwkens.xyz naar leeuwkens.be.
Verder zou u hier geen ongemakken mogen ondervinden.

De belangrijkste verandering is de aanpassing van de rekeningnummers. Binnenkort veranderen wij van bank. hierdoor veranderen ook alle rekeningnummers van de scouts. Dit zal ergens gebeuren in maart. Hier zal ook zeker over gecommuniceerd worden. Wij vragen alvast om bij betalingen goed op te letten dat de rekeningen nog niet veranderd zijn. Bij elk formulier en bevestigingsmail, waar een betalingsverzoek wordt bevestigd, zal duidelijk vermeld staan eenmaal de rekeningnummers zijn aangepast.

Als laatste is het vanaf nu mogelijk om drankkaarten te bestellen via de site. Voor meer info kan u het bericht hierover bekijken.

Scoutsgroeten

De leeuwkens